2011. május 14., szombat

BrAun Silk Épil epilátor (ingyen posta!) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képen látható szuper kis gép, hibátlan állapotban, nekem már nincs szükségem rá, mert én inkább a lézeres szőrtelenítést választottam, és így feleslegessé vált ez a szép kis darab.
Egyszerű és kíméletes epilálás - a hetekig tartó sima bőrért.
A Silk-épil 3 epilátorokat a könnyen végezhető és gyengéd epiláláshoz tervezék. A 20 csipeszből álló epiláló rendszere a gyökerüktől távolítja el a szőrszálakat, és hetekig tartó sima bőrt hagy maga után.
20 csipeszből álló rendszer
A könnyen elérhető végeredmény érdekében, az epilátorfej 20 csipeszből álló rendszerrel kerül forgalomba. Könnyedén, a gyökerüktől távolítja el a szőrszálakat - a hetekig tartó sima bőrért.
Masszírozó görgők
A bőrfelszínen akadálymentesen sikló két masszírozó görgő nemcsak az epilálást megelőzően, de a szőrtelenítést követően is gyengéden stimulálják a bőrt, csökkentve ezzel az epilálás okozta kellemetlen érzetet.
Bőrgyógyászatilag ajánlott
Silk-épil ígéret a kíméletes szőrtelenítésért: különböző igényekhez igazított termékjellemzők a kényelmes epilálásért.
Személyre szabható sebességfokozat beállítás
A Silk-épil bármelyik epilátor készülékével Ön kiválaszthatja az egyéni szükségleteinek megfelelő sebességfokozatot: 1-es fokozat az extra kíméletes epilálásért, valamint 2-es fokozat az extra hatékony epilálásért.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-17 19:42
. BrAun Silk Épil epilátor (ingyen posta!) - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése