2012. január 16., hétfő

Szuper terepbabakocsi textilmózessel - Jelenlegi ára: 18 800 Ft


Eladó a képeken bemutatott Corrado terepbabakocsi nagyon szép uniszex zöld-bézs színösszeállításban.  
Újszülött kortól használható babajárgány  fix, nagy kerekekkel , extra rugózással így  kényelmesen lehet közlekedni a gyenge minőségű utakon is.  Régi módszer modern formába öntve a széles bőrszíjas rugózás, ezt a legmondernebb teleszkóp sem tudja produkálni!
Egyéb jellemzői:
-2 irányból tolható
-Háttámla több fokozatba és teljesen vízszintesig állítható
- Extra tágas fekvőfelület
-5 pontos biztonságiöv ,   puha vállpárnákkal
-Lábzsák
-Egy felpattintható alkatrész , mely lábnál zárttá teszi a fekvőfelületet, ez a ";; mélykocsi";; funkciója. .
Amikor a baba már nagyobb és ülve utazik, akkor a fekvőfelület végső részét le lehet hajtani , az előbbi alkatrész helyére tálcát kell pattintani, így lesz a kocsi sportosítva.
-A paraván hátulján zsebek... továbbá a paraván hátulja és teteje is nyitható így nyáron szellősebbé tehető a baba fekhelye.  
-Tartozik hozzá textilmózes, amely segítségével a baba könnyebben ";; mobilizálható";;, különösen praktikus ez azoknak akik emeleten laknak és a babakocsit nem tudják felvinni. Őszi-téli babáknak pedig nagyon jó kis kuckó az időjárás viszontagságai ellen.  
- Esővédő
-Rovarháló
-Funkcionálisan teljesen jó  állapotban van ,  a huzat is nagyon szép tiszta , rendezett. Minden részletében gondosan kidolgozott, modern 
babakocsi, nagyon jól kihasználható újszülött kortól végig, hiszen nagyon jó tágas belsőtere van, így a nagyobb babák is kényelmesen elférnek benne.
A lábzsák és a lábnál zárttá tevő textil "utángyártott" mert az eredetit elvesztették... de szerintem nagyon jól sikerült, mutatós, teljesen új és persze jó meleg , 1cm -es szivaccsal van bélelve.



Jelenlegi ára: 18 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 14:37
. Szuper terepbabakocsi textilmózessel - Jelenlegi ára: 18 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése