2011. július 26., kedd

Az Embervadász - Legendák Klubja Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar szinkronnal
Legendák Klubja kiadás külső papírfeknivel
A bárányok hallgatnak előzményeiről szóló regény, A vörös sárkány első filmfeldolgozása Az embervadász , amelyet a Collateral – A halál záloga és a Szemtől szemben kiváló rendezője, Michael Mann vitt vászonra öt évvel A bárányok hallgatnak bemutatója előtt! A film – amelynek nemrég az új feldolgozása is elkészült – a legjobb thrillerek egyike, amelyben mind a zene, mind a fényképezés, mint a vágás és a színészi munka elsőosztályú , az összehatás pedig egyenesen hátborzongató!
Will Graham páratlan képességű bűnügyi profilalkotó, aki a bűntény helyszínén képes pillanatok alatt beleélni magát a gyilkos helyébe. Mielőtt visszavonult volna a családját is veszélybe sodró munkából, utolsó nagy fogásként elkapta az emberevő sorozatgyilkost, Hannibal Lectert. Most túl van egy idegösszeomláson, mégis újra hozzá fordulnak egykori kollégái, hogy segítsen megtalálni a sajtóban csak Fogtündérként emlegetett sorozatgyilkost. Will a bebörtönzött Lecter segítségével próbál a Fogtündér nyomára bukkanni, nem sejtve, hogy Hannibal szörnyű bosszúra készül ellene…
Will Graham szerepében a nálunk is népszerű, világszerte az egyik legsikeresebb bűnügyi tévésorozat, a Helyszínelők főszereplőjét, William Petersent láthatjuk!
EXTRÁK:
Előzetes
Életrajz - A szereplők és az alkotók életrajza



Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 06:20
. Az Embervadász - Legendák Klubja Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése