2011. július 30., szombat

A Berber kalózok - Jelenlegi ára: 3 430 Ft


A Berber kalózok
Ethan Gage kalandjai nem értek véget dakotaföldön. Pedig bohém hősünk immár jó útra szeretne térni, megtalálni elvesztett egyiptomi szerelmét, Astizát, és még azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy idővel ,, rendes munkából" tartsa fenn magát. Ám a kalandort a mediterráneumba űzi végzete, hogy előássa Napóleon számára azt az évezredek óta eltűnt ősi fegyvert, amely valaha Arkhimédész fejéből pattant ki. A rejtett kincsről mindössze annyi tudása lehet a megrögzött kőzetbúvárból, a zoológusból és a kótyagos feltalálóból álló szedett-vedett nemzetközi felfedezőcsapatnak, amennyit egy gyűrű vésete mutat: irány Thíra, a mai Szantorini vulkánkrátere, ahol egy kupolás épületben fürdőkádszerű dobozba kell alászállniuk. Izgalomra minden ok megvan, ám ott van velük Gage, hogy ügyetlenkedéseivel önmaga számára is meglepő módon a helyes irányba terelje Napóleon küldöttségét Velencéből Thírára, onnan Tripoliba, Szicíliába, Toulonba, majd vissza Észak-Afrikába. A Földközi-tenger uralmát jelentő napsugárfegyver azonban nem csak őket tartja izgalomban. A felfedezők sarkában lohol a régi rivális Egyiptomi Rítus, megannyi tébolyult eretnekével, s új szövetségeseik, a pénzsóvár berber kalózok. Szemrevaló vezérük is mintha ismerős volna valahonnan Ethan Gage-nek...
Részlet a könyvből: "Emiatt történhetett, hogy rossz bordélyba vezettem a cimboráimat. Követkeőképp esett a dolog. a Palais Royal egy óriási, négyszögletes épület, benne oszlopos árkádsorokkal, udvarán kertekkel, szökőkutakkal és ösvényekkel. Egy szabadtéri kávézóban ettünk, s közben szájtátva bámultuk az örömlányokat, akik úgy kicicomázták magukat, mintha a köztársaság legelőkelőbb személyei lennének. A három tudós unalmasan művelt eszmecserét folytatott a csontok osztályozásáról és a hajócsavarok előnyeiről. Megmutattam nekik a helyet, ahol Bonaparte még tüzérszázadosként pénzért sakkozott, és az árkádsort, aholfiatal katonaként találkozott, azzal a prostituálttal, aki elvette a szüzességét. "
SZERZŐ: William Dietrich
KIADÓ: General Press Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2011
OLDALSZÁM: 344
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 3 430 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 02:25
. A Berber kalózok - Jelenlegi ára: 3 430 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése