2011. július 30., szombat

Pfaff 209 Varrógép a Hibryd - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

FIGYELEM!!!
Mielőtt licitálsz tudnod kell hogy a leütött gépeket csak 25-e (hétfő) után tudom majd küldeni mert nem leszek itthon. Tehát nyugodtan nyugodtan leütheted de ne hívj mert külföldön leszek így a telefont nem tudom fölvenni.
A kérdésekre tudok majd válaszolni de csak 25-e hétfő után keress és akkor kell utalni és rendezni a dolgokat..
Szép napot jó nyarat mindenkinek.
Mielőtt licitálsz nézd meg a többit is. Tekerj lentebb.!!!
MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm.. Ezt 400 Elégedett vásárló bizonyítja..
Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat.
Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Eladó a képen látható Pfaff 209 Varrógép aHibryd, szép állapotban, tartozékokkal (orsók tűkészlet cérna készlet)és Hordozó bőrönddel.
Ha egy szuper megbízható gépre van szükséged elérhető áron akkor megtaláltad. A gép fém házas félfordulatos rendszerű. Érdekessége hogy a körforgós rendszert ötvözték a félfordulatossal ami lehetővé teszi hogy a hurokfogó itt is kivehető ezáltal sokkal egyszerűbb takarítani.. És hogy mit tud? Éppen eleget, egyenes varrás változtatható lépéshosszban, cikk-cakk változtatható varrásszélesség, gumírozott anyagok varrása, gombvarrás és gomblyukvarrás, ami otthoni barkácsoláshoz több mint elég..: ). A varrásmintát farmeranyagra csináltam hogy látni lehessen hogy nem egy gyenge gép. "A lánc is olyan erős mint a leggyengébb láncszem. " Pfaff gépekről tudni kell hogy a varrógép gyártás elismert képviselői közé tartozik élvonalbeli ipari gépeivel, méltán vívta ki magának az elismerést.
A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni és a működését is elmagyarázom. Villám árnál egy hónap garit adok a gépre.
Postázási költségek: A vevő  kívánsága szerint "; Törékenyként"; vagy   Vatera futárral...
Vannak még a fix áras gépek a Galériában ha nem akarsz várni csak tekerj lentebb.
Jó szórakozást jó  licitálást az oldalon.


Jelenlegi ára: 12 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 09:19
. Pfaff 209 Varrógép a Hibryd - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése